NYHETER: VINTERNS PROFIL CATHY BJERKING

Hej Cathy, vi närmar oss jul och nyår, hur klär man sig till fest från Marty?
– På damsidan har vi mycket skinn och siden, något som är signifikant för Marty. Snyggt, klassiskt och tidlöst! Skinnbyxor eller skinnkjol passar både till vardag och till fest. Till det föreslår jag en vacker sidenblus eller en kråsskjorta med bred manschett. Vi har flera alternativ bl.a. från Busnel och Stenström. Vi har även ett urval färgstarka klänningar.

Till herrarna har vi klassiska kostymer bl.a. från Oscar Jacobson, snygga kavajer från Cavaliere och danska Sand. En näsduk i kavajfickan är en trevlig accessoar och med rätt färgkombination på slips eller näsduk kan man verkligen lyfta en outfit.

Har du några julklappstips från Marty?
– Jag föreslår en av våra snygga västar! De finns till både dam och herr och är ett väldigt användbart och mångsidigt plagg. Bär som den är eller kombinera med en tunn jacka, skjorta, blus, stickad tröja eller bär under t.ex. en ullrock. De finns enfärgade, rutiga, med eller utan kapuschong, i dun eller manchester och är lätta att bära.

På tal om vinter, snö eller barmark?
– Jag tycker om snö. Kan sakna det här nere i Skåne eftersom det ofta är milda vintrar här. Tycker om att få snöra på mig skridskor eller åka ut i skidspår. Vill gärna ha riktiga årstider!

Hinner du med att fira jul och nyår?
– Jadå, jag kommer att umgås med familj och vänner, men det är högsäsong i butiken så det blir en hel del tid där också, titta gärna förbi på ett glas glögg!