NYHETER: HÖSTENS INSPIRATIONSKVÄLLAR

INSPIRATIONSKVÄLLAR I HÖST!

Det är två år sen Cathlen Gubel tog över niid’s. Cathlen har en bakgrund som frisör och har alltid varit intresserad av skönhet, makeup, stil och sätt att uttrycka sig med färg och doft.

Inspirationskväll i höst – håll utkik!
I våras arrangerades en inspirationskväll i butiken som var oerhört uppskattad, berättar Cathlen. En modell sminkades och gästerna fick tips på hur de själva kan gå tillväga för att lyfta fram sitt bästa jag och givetvis tips på bra produkter, med lite trevliga bubblor i glasen och tilltugg. Eventet var så pass uppskattat att det kommer att arrangeras liknande även nu i höst. Kom in i butiken för att höra vilket datum som blir aktuellt och boka din plats.

Återfukta huden under hösten
Vem vill inte behålla sommarens lyster och glow i huden under hösten? Se till att rengöra, balansera och återfukta huden. Du gör det till exempel med en cleansing mousse eller micellärvatten, det sistnämnda är extra bra om du har känslig eller torr hud, därefter applicerar du en toner för att balansera huden och avslutar med en fuktgivande kräm. Det märke som efterfrågas allra mest är Clarins, men även Filorga, Estée Lauder, Clinique och Elizabeth Arden står för kvalitet inom både hudvård och makeup. Clarins har ett flertal olika serier anpassade för vilket behov din hy har, allt från ungdom till den mogna hyn.

Din personliga doftsignatur
Du vet väl att samma parfym inte doftar på precis samma sätt på två olika personer? Det handlar om vilket pH-värde huden har. Hos niid’s kan du komma in och få hjälp med att hitta och testa olika parfymer: testa dem på huden och uppleva hur de doftar på just dig. Cathlen och hennes kollegor hjälper dig mer än gärna med att hitta din egen doft.

Parfymer
Höstdofterna är lite tyngre och mustigare än sommarens diton. Det är lite som att byta ut sin sommargarderob mot tjockare och varmare kläder. Dofterna är mer sensuella och varmare. Några bra förslag om du är sugen på att skaffa dig en ny parfym:

Versace Bright Crystal absolu
En fräsch och djup doft.

Prada Paradoxe
En tuffare, kryddigare och tyngre doft.

Boss The Scent for her
Mjuka, kvinnliga doftnoter.

Maria Nila – nytt märke
Maria Nila är ett svenskt hårvårdsmärke och niid’s stoltserar med hela sortimentet. Märket är veganskt och miljöanpassat.

Det finns många olika serier som är anpassade efter olika hårtyper som till exempel Coils & Curls för lockigt hår och återfuktande produkter för hår som ofta är torrt.