NYHETER: SPÄNNANDE HÖST MED NYA VARUMÄRKEN

Neuw Denim

Nytt varumärke från Australien som finns i butik nu med jeans till både dam- och herr.

I höst är jeanstyg i fokus och förväntas bli populärt, allt från enskilda plaqgg till helmatchande set i denim från topp till tå.

A Part of the Art

Nytt varumärke från Stockholm som skapar klassiska loungekläder för dam. Denna kollektion är perfekt för avslappnat och stilfullt mode med en touch av lyx. Vardagskläder med en känsla av elegans och exklusivitet.

De nya varumärkena kompletterar det redan breda utbudet hos Marty. Här erbjuds plagg bl.a. från Busnel, Stenström, Sand, Ahlvar Collection och Brax. Tyska Brax är kända för sina mycket uppskattade byxor till kvinnan mitt i livet – missa inte deras välsittande manchesterbyxor som kommer nu i höst!

Anders visar även mjuka kashmirplagg från Davida, ett material som gärna får lysa upp höstgarderoben. Sist ska även italienska Daniele Fiesoli nämnas, med sina snygga stickade och moderna plagg. Martys utvalda varumärken står alla för högkvalitativ design och klassisk stil. Gemensamt är att de fokuserar på hållbarhet och kvalitet, snarare än snabba trender.

Från business till lounge

För herrarna innehåller höstens kollektioner allt från businesskläder till avslappnat loungewear samt basplagg för både vardag och fest.

På herrsidan erbjuds kvalitetsplagg från Sand, Stenström, danska NN07, Hansen & Jacob, KCA Knowledge Cotton Apparel, märket med hållbarhet i fokus och slutligen avslappnat och underkläder från Björn Borg. För affärslivet erbjuds tidlösa klassiker från Oscar Jacobson och Cavalier som specialiserar sig på kostymer och eleganta kläder. Kvalitetsplagg i olika modeller, inklusive manchesterbyxor, jeans, chinos och femficksbyxor.

Höstens färger

Höstens mode domineras av jordnära toner, men vi kommer även att se inslag av starkare rosa och ett och annat paljettplagg på damsidan samt inslag av lila, mörkgrönt och mörkblått för både dam och herr. Sands sidenblusar i rosa kommer sannolikt att bli en populär höstfavorit.

Anders har över 35 års brancherfarenhet. Han är skicklig på att styla män och hitta en kostym som sitter precis som den ska. Kom och besök butiken för att utforska det spännande utbudet och få expertråd både på herr- och damsidan, om hur du kan komplettera din basgarderob för den kommande höstsäsongen.

Oavsett om du letar efter klassiska, tidlösa plagg eller moderna trendiga alternativ, har Marty det du behöver för att skapa en fungerande tidlös garderob.