NYHETER: UPPTÄCK DEN MÅNGSIDIGA KOKOSOLJAN!

Hos Ludmila och hennes kollegor i Life-butiken får du hjälp att hitta vad du behöver för just dina behov. Ett bra val är Lifes kosttillskott Balans Energy med 60 kapslar i förpackningen, som innehåller koffein, ginseng, grönt te-extrakt, chaga (en näringsrik svamp) och coenzym Q10 (ett essentiellt ämne som är påverkar energiproduktionen i cellernas mitokondrier, kroppens kraftverk). Du får med andra ord rätt förutsättningar för att tackla höstens utmaningar.

Kom ihåg D-vitamin

För att säkerställa att din kropp har tillräckligt med D-vitamin inför den kommande årstiden, rekommenderas  att du inkluderar D-vitamin som en del av ditt höst- och vintertillskott av vitaminer. Detta vitamin är viktigt för att till exempel bibehålla rätt kalkbalans i skelett och tänder när solen inte visar sig lika mycket.

Den mångsidiga kokosoljan

Ludmila vill även slå ett slag för Lifes kokosolja. Den är nämligen bra för en lång rad ändamål. Med sin antibakteriella effekt kan den fungera exemplevis vid akne. Den är även bra att ta bort makeup med och används av många som hårinpackning. Dessutom är kokosolja både populärt och användbart vid matlagning. Kokosolja innehåller nyttiga fettsyror, viktiga vitaminer, mineraler och skyddande antioxidanter. Den är hållbar tack vare sitt innehåll av mellanlånga fettsyror, särskilt laurinsyra. Det är laurinsyran som ger kokosoljan dess många fördelaktiga hälsoegenskaper.

Inika Organic

Hos Life finner du Inika Organic, sminkmärket från Australien som är 100% organiskt och veganskt. Ludmila rekommenderar bl.a. deras mineralbaserade foundation med solskyddsfaktor 25, som finns i ett antal olika nyanser.

Få fördelar genom kundklubben

Gå med i Lifes kundklubb! Numera behöver du inte längre hålla reda på fysiska kuponger, istället kan du enkelt ta del av aktuella kampanjer och erbjudanden direkt i butiken via ditt personnummer.

Höstens nyheter

När kallare dagar närmar sig, kan det vara skönt att investera i ett par gosiga och varma inneskor. Life får in flera olika sköna modeller av inneskor och morgontofflor, till detta passar kanske även en värmande
vetekudde att krypa upp i soffan med.