NYHETER: LADY & KALUFSEN KLIPPER BÅDE HÅR OCH SKÄGG

Vi klipper och stylar både hår och skägg

Hon har bl. a. haft egen salong i Malmö under samma namn och även en salong i Vellinge i 15 år.För närvarande har Janet tre frisörer i teamet, så totalt är de fyra. Deras spe- cialistområden inkluderar allt från tren- diga damfrisyrer till både herrklippning- ar och skäggvård.

– Det bästa jag vet är att göra hårupp- sättningar, ler Janet stort och fortsätter, – Det är min starka sida!

Eftersom salongen har generösa öppet- tider under helgerna så kan de som ön- skar, få en fantastisk festfrisyr till fredag- eller lördagskvällen. Inför jul och nyår tipsar dock Janet om att vara ute i god tid, då trycket är extra stort då.

Bredvid Janet jobbar Helen på halvtid, även hon en erfaren frisör, som är extra förtjust i att jobba med färg.
Salongen rymmer även en barber för

herrarna. Sarya klipper hår, fixar ögonbryn samt stylar både skägg och mustasch.

Lyxiga varumärken för vackert hår

När vi talar om fina frisyrer och vackra hår är det omöjligt att inte nämna de fina var- umärken de erbjuder: Lanza, Moroccan Oil, Kune och Milkshake. Arganolja ger glansigt hår utan friss och produkter som ger värmeskydd vid föning och plattning är också mycket efterfrågade och inte att förglömma, hårmasker som ger näring och styrka till ditt hår.

Genom ett samarbete med Jenni på Hudvårdsstudion, kan man köpa Exuviance exklusiva hudvårdsprodukter även hos Lady & Lufsen.

Skönhetstrender

Janet har koll på trender inom skön- hetsvärlden och just nu är balayage mycket populärt, särskilt med en naturlig brun bas. Trenden är att få fram underliggande röda pigment för att skapa mer dynamiska färger. Om- bre är också en favorit. Det är en annan slingteknik som används för att skapa en naturlig övergång utan att utväxten blir för markant.

Inför hösten pratar man om layers, en uppklippningsteknik som ger mer volym och liv till håret. Det är en teknik som har funnits sedan 80-talet. Abbe på Lady & Kalufsen är expert på att föna och styla håret klippt efter denna teknik.

Har ni några tips för håret när vi nu går in i höst- och vintersäsong?
– För att motverka statiskt hår så har vi bra leave-in produkter. Vill man ha glans rekommenderar jag silkesdroppar, och om man använder värme vid styling så använd alltid värmeskydd.