NYHETER: REDO FÖR SKOLSTART

Du hittar även det mesta du behöver för att uppdatera barnens kläder, det brukar ju vara så här års som det upptäcks att de vuxit rejält under sommaren!

Hösttermin och förskolestart

Snart ringer det in till hösttermin och även till förskolestart för de små. Det är med andra ord dags att se över barnens garderober, för chanserna är stora att barnen vuxit ur plaggen från förra säsongen. Hos Lindex finns de nya plaggen som är både sköna, funktionella och fina. Visste du att det finns leggings som är extra slitstarka i storlekarna 92-128? De flesta av plaggen är tillverkade med helt eller delvis återvunna material.

Målet för 2025 är att alla material ska vara återvunna eller komma från hållbara källor. Om du har kläder som inte passar barnen längre och är medlem i Lindex’s kundklubb More, kan du beställa en gratis fraktsedel för att skicka in dina Lindexplagg för att säljas igen. De ska vara i mycket fint skick för att användas vidare och givetvis tvättade, som tack får du en bonuscheck laddat på ditt medlemskap.

Klädvård

Du kan också förlänga livslängden hos de plagg du har genom att laga och lappa dem med produkter ur Care Collection. Det finns praktiska stryka-på-lappar med olika roliga motiv, som enkelt lagar hålet men även fållband, sypaket, tvättpåsar, nya skosnören och vantklämmor. Allt för att du ska kunna använda dina plagg längre.

Boka ett privat event

Du kan boka din egen tid hos Lindex efter stängning för att i lugn och ro kunna botanisera bland kläderna. Boka tjejgänget, mammagruppen eller arbetskamraterna för personlig shopping med bra tips och tricks om hur du stylar och sätter samman en hållbar garderob.

Detta kostar ingenting och ni bjuds på lite dryck och tilltugg under tiden. Du kan också boka ett specifikt barnevent med bra tips på hur du till exempel sätter ihop en smart garderob till förskolan med basplagg, funktionskläder och få tips om märkpennor och storleksguider.

Skönhetsideal

Att jobba med mode innebär att man som företag även måste hantera utmaningar kring gällande normer och ideal kring skönhet och vad som är realistiskt. Lindex jobbar hårt för att skönhetsidealen inte ska få någon att må dåligt utan kunna uppskatta sig själv för den kropp man har via projektet Reinventing the Model. De gör till exempel inte någon skönhetsförbättrande redigering eller använder filter i sin kommunikation.