NYHETER: PRESENT TILL KONFIRMAND OCH STUDENT

Presenter till studenter

Jessica på Ur&Penn vet att för många innebär en personlig present ett smycke eller en klocka, bådadera är något som förhoppningsvis kommer att bäras under lång tid framöver. Det är därför inte så konstigt att just dessa två typer av presenter står högt i kurs inför traditionella stora dagar i livet som konfirmation och student.

Klockor och andra smycken

Ur en monter plockar Jessica fram ett par olika glänsande klockor. Det är klockor i stål från Citizen som brukar vara uppskattade av killar att få i present. Det finns även snygga armbandsur från varumärket Regal, där det också ingår ett armband som passar bra till och de levereras i en snygg liten ask.

För den som vill byta klocka efter dagens stil och humör finns det praktiska klocklådor med plats för upp till sex klockor, perfekt att förvara bredvid skjortorna i garderoben. Ur&Penn har ett stort urval av presenter till killar, då du även hittar snygga halsband och ringar i silver, stål och läder.

På önskelistan hos unga kvinnor

Till de unga kvinnorna finns också snygga klockor från till exempel Ivy N Rox i lite nättare modeller och många olika set med armband i en fin box i både guld- och silvertoner och med både ljus och mörk urtavla. Om du hellre vill satsa på ett smyckeset, hittar du ett rad olika halsband som ett stiligt set med både halsband med berlock och matchande örhängen. Om du vill ge en personlig present, är guldhalsbanden och -örhängena i 9 karat med en bokstav från Montini en given gåva, precis som månadsstenberlockerna i 18 karat.

Fokus på ringar

Det ligger i tiden nu att bära flera ringar på sina fingrar. Om du vill hoppa på trenden hittar du många olika modeller och material som silver och pläterat stål. I samband med ett inköp som detta vore det klokt att även investera i ett smyckeskrin. Det om något är en present som håller i många år till hela juvelsamlingen, oavsett om du köper för att ge bort eller skapa ordning och reda i din egen walk-in-garderob.