NYHETER: SUCCÉSTART FÖR KJELL & COMPANY

Då är det säkerligen Martin du känner igen från Team Sportia. Han är lika glad och service-
minded som tidigare och redo att hjälpa dig!

Kjell & Company slog upp sina portar under Black Friday i november och då var det kö ända bort till Systembolaget, berättar Martin. Han säger att butiken har fått ett väldigt varmt välkomnande av kunderna på Näset som är relativt jämnt fördelade över både ålder och kön.

Det kan ju bero på butikens breda sortiment, det finns verkligen något för alla, från batterier i alla storlekar till allehanda apparater. Ett brett utbud av hörlurar, oavsett om du föredrar dem över öronen, i öronen eller sladdfria. Nätverksbehov tillgodoses med mesh, routers, antenner och uttag för optimal täckning i hela huset. Behöver du en förlängningssladd, en smart plugg att styra hemmets belysning med eller övervakningskameror? Det finns i butiken, Martin berättar om fördelarna med att ha kontroll över elektroniken med hjälp av en mobilapp när du är på språng eller rent av bara sitter bekvämt i soffan!

Stort sortiment

Stort och varierat sortiment är butikens signum. De har gott om produkter på lager, och sortimentet kommer att anpassas efter kundernas önskemål på Näset. Saknar du något i butiken? Det är inga problem. Det går att beställa och få det levererat på bara två till tre dagar.

Tillbehör till din mobil

När det är dags att skaffa tillbehör till mobilen, finner du även det här. Martin och hans fyra kollegor hjälper dig att hitta rätt till just din enhet i form av skärmskydd, skal och olika sladdar.

Produkter till hemmakontoret

Visst brukar bläcket till skrivaren ta slut precis när du behöver skriva ut ett dokument, även om du egentligen visste att det var dags att skaffa en ny patron? Nu behöver du inte köra in till stan för att skaffa det utan det finns hos Kjell & Company som även har A4-papper och  tillbehör till datorn som möss, tangentbord och USB-kablar.