NYHETER: VÅREN HAR KOMMIT TILL in VOGUE!

– Vi går äntligen mot vår och ljusare dagar och då vill många gärna ha nättare skor i ljusare färger, berättar Helena som driver in VOGUE. Det bekväma modet med sneakers för de flesta tillfällen håller i sig, många har upptäckt hur behagligt det är med sköna skor som samtidigt ser stilfulla ut. Helena har själv ett par GANT sneakers på sig till sin blå klänning. Förutom GANT erbjuder in VOGUE flera kända varumärken som står för både kvalitet och stil.

Karl Lagerfeld

Varumärket Lagerfeld växer så det knakar på skomarknaden. De populära skorna har oftast en logotyp på sidan i form av Karl Lagerfeld själv med sina karaktäristiska

solglasögon och vita hår. Han var tidigare

chefsdesigner för Chanel, och kom att bli en legend inom modebranschen under

sin livstid.

Tommy Hilfiger

Helena visar upp en ny del i butiken, en shop-in-shop, där både dam- och herrskor från omtyckta Tommy Hilfiger visas upp i en monter designad just Tommy Hilfiger.  Här får man en fin överblick av deras skomodeller, med allt från loafers och seglarskor till sneakers och flipflops. Hilfigers tidlösa design står sig väl och känns helrätt att plocka fram säsong efter säsong.

Inuikii 

 

När sommaren kommer allt närmare, vill många bära flipflops eller öppna skor.

Varumärket Inuikki gör sandaler med lite tjockare sula och grov virkad överdel. Dekorerade med stora glittriga stenar ser de extra lyxiga ut och blir som ett smycke på din fot. Sandalerna finns i vitt, beige och svart. Passar vid alla tillfällen i sommar!

Ilse Jacobsen och Steve Madden

De kanske allra bekvämaste skorna är de som du bara trär på fötterna, utan att ens behöva knyta de s.k. strumpskorna i textil. I år hittar du dem främst från Ilse Jacobsen och Steve Madden.

 

Vårfärger

Det vita skomodet står sig och blir allt mer populärt. Det är fräscht med vita sneakers i vårsolen även om svarta skor passar till allt och är en basfärg som tycks finnas i de flestas skogarderob. Är man sugen på färg så tipsar Helena om det som hon beskriver som bubbelgumsrosa. En stark färg som passar bra till solbrännan, ett par vita linnebyxor, en somrig kavaj och en solhatt.

 

Väskor

Nya skor, ny väska. Helena berättar att många vill matcha sina nya skor med en väska. Så självklart finns även väskor i butiken från bl.a. Michael Kors och Ralph

Lauren. in VOGUE är redo för våren!