NYHETER: VÅRENS GLITTRIGA SKOMODE ÄR HÄR!

Metallictrenden är stor i år och det syns tydligt i sortimentet. Ballerinor gör en comeback. Silver och guld pryder inte bara detaljer utan hela skon, som till exempel glittriga och uppseendeväckande sandaler från Michael Kors.

Slingback och färgad tåkappa

Ett annat märke som står ut är Ralph Lauren, som kombinerar tre trender i en sko: metallic, taxklack (en kortare stilettklack) och slingback (en rem runt ankeln ovanför hälen).

Slingbackmodellen finns också hos

Michael Kors, både i ballerinor och med klossklack. Helena tycker att de är bekväma med sin låga men ändå väldressade klack. En annan återkommande trend är lacktå som hör hemma med Chanellooken. Tåkappan delas upp i antingen svart/svart lack eller nude/svart, vilket ger skorna en stilig touch.

Denim står sig

Denimtrenden är också stark, inte bara i kläder utan även i skor och väskor. Michael Kors har snygga kilklackar i blå denim där även klacken är i denim, medan Steve Madden mixar denim med glitter. Du hittar även skor med glittriga skosnören, något som känns nytt för i vår-välj själv vilken grad av bling som passar dig bäst!

Vår = sneakers

Om du vill utöka din skogarderob med ett par riktigt vita och fräscha sneakers hittar du dina nya favoriter från exempelvis Gant. De har både klassiska helvita sneakers, beige sneakers samt även poppigare alternativ i vitt med silvriga detaljer.

Caroline Svedbom åter i lager

På kunders begäran har butiken åter tagit in smycken från Caroline Svedbom. Stela armband i vårens pastellfärger, tillsammans med pärlor för den rätta Chanellooken, är särskilt efterfrågade. Hos In Vogue finns både halsband, armband, örhängen och ringar i olika nyanser av rosa, grönt och vitt.

Bekväma skor för alla åldrar

Ett märke som en hel del kunder tycker om är Skechers. Dessa slip-in-sneakers utan vare sig snören eller dragkedja är mycket lätta att ta på och av. Uppskattat då man både slipper använda skohorn och att böja sig ned.

Inför sommaren plockar många fram några andra fotriktiga och trendiga skor: Birkenstocks. I år finns de inte helt oväntat även i silver och guld de med!

Helena ser en fantastisk sommar framför sig med ett skomode som erbjuder både komfort och stil.